loader

Alarmni sistemi Paradox

Profesionalna rešenja za Vašu imovinu

Alarmni sistemi

Lica sa lošim namerama su se toliko izveštila, da njihove krađe i provale mogu proći sasvim neopaženo, sve dok vlasnik privatne kuće ili poslovnog prostora ne uvidi da je opljačkan. Tada sledi kajanje, zbog čega nije ugrađen sistem video nadzora, kao i alarmni sistem, onda kada je trebalo, tj. preventivno.

Alarmi za kuću

Psiholozi upozoravaju da lopovi napadaju tamo gde su objekti nezaštićeni, a već i sama činjenica i saznanje da je zgrada štićena, njih odvraća od ideje da izvrše provalu. BT System vam pruža uslugu projektovanja i ugradnje alarmnih sistema, a sve prema vašim realnim potrebama. Uvek se trudimo da cena alarma bude u optimalnom odnosu sa kvalitetom uređaja.

Alarmi za poslovne prostore

Osnovna uloga alarma jeste da dignu uzbunu, onda kada se desi neovlašćen upad u prostorije, što sve predstavlja potencijalnu opasnost za imovinu, ali i za živote ljudi. Ugradnja alarma štiti objekat, i u savremenom svetu predstavlja potrebu a ne luksuz ili nepotreban izdatak.

Zaštitite svoju imovinu bilo da se radi o kući ili poslovnom prostoru.

Tim profesionalaca

Protiv provalni "Alarmni" sistemi su projektovani za otkrivanje neovlašćenog upada u stambenu, poslovnu ili bilo koju drugu štićenu oblast.Postoji više tipova ovih sistema: oni koji imaju samo svrhu za zaštitu od neovlaščenog upada, i kombinovani sistemi koji pružaju zaštitu od upada i požara.Kod nas možete pronaći kompletno rešenje: projektovanje, planiranje, ugradnju, servis i održavanje sistema.