loader

Interfonski sistemi

Za komunikaciju i pristup objektima

Ugradnja interfona

Danas je skoro nemoguće zamisliti stambenu ili poslovnu zgradu koja nema interfon. Interfoni predstavljaju samo jednu vrstu uređaja koji služe za kontrolu pristupa i zahvaljujući njima, imate potpuni uvid u to ko se nalazi, kao i šta se događa ispred vaših vrata, pri čemu su ona konstantno zaključana, sve dok vi ne pritisnete dugme za otvaranje, kada potvrdite identitet posetioca. Interfon omogućava komunikaciju, koja je dvosmerna, i imaju funkciju otvaranja električne brave. Zahvaljujući video interfonima, možete da nadgledate prostor koji je pokriven kamerom i onda kada poziv nije uspostavljen.

Interfonski sistem, obezbeđuje kohezivno rešenje za obezbeđenje vaše lokacije. Instalacija kućnog interfonskog sistema pruža dodatnu privatnost i sigurnost. Korišćenjem interfona, potvrđujete identitet osobe koja pokušava dobiti pristup vašoj imovini. U zavisnosti od vaših potreba možeze birati između video ili audio interfona pa čak i kombinacije ova dva sistema.

Audio interfoni

Ako koristite audio interfone, nećete moći da vidite ko zvoni, ali zbog toga možete da ostvarite komunikaciju u oba smera. Ovi modeli su postali nezaobilazni dodatak u mnogim privatnim kućama i stambenim zgradama. Audio interfon čine unutrašnja slušalica, pozivna tabla, kao i elektromagnetni prihvatnik.

Video interfoni

Video interfoni su unapređena varijanta audio modela. Razlika je u tome što video interfoni poseduju kameru koja se nalazi na pozivnoj tabli, a na unutrašnjoj jedinici postoje monitori koji su različitih veličina ekrana. Hadns free monitori će omogućiti da pričate bez upotrebe slušalice.

Pozovite BT System ukoliko vas zanima ugradnja interfona ili cena audio i video interfona, jer nudimo najpovoljnija i najadekvatnija rešenja za sve zahteve kupaca.

Client 1
Client 2
Client 3