loader

Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena

Šta vam nudimo?

BT System Vam nudi sveobuhvatna rešenja za kontrolu fizičkog pristupa radi veće sigurnosti vaših zaposlenih i objekata. Sistem upravlja pristupom na osnovu unapred određenih ovlašćenja unutar objekta. Sama svrha kontrole pristupa jeste da odobri ulaz u objekat ili deo objekta isključivo onima koji su za pristup i ovlašćeni, a istovremeno da onemoguće pristup neovlašćenim licima. Ulaganja u sisteme kontrole pristupa su od ključnog značaja za bezbednost svih zaposlenih unutar samog objekta.

Uređaji za kontrolu pristupa

Ostale funkcije ovog korisnog sistema jesu informisanost o tome kada su zaposleni došli na radno mesto, kao i kada su otišli sa posla, te da li su izlazili u toku radnog vremena. Osnovna uloga kontrole pristupa jeste fizička zaštita celog objekta ili određenih delova zgrade, kao i nadzor nad njima. BT System vam nudi planiranje i ugradnju sistema kontrole pristupa.

Značaj sistema je preveniranje neprijatnih i opasnih situacija kao što su provale, incidenti, krađe i slično, ali i uvid u aktivnosti zaposlenih.

U svakom trenutku budite upućeni ko se nalazi u vašem objektu - upravljajte nivoima pristupa i vodite evidenciju radnog vremena.

Cena ugradnje

Zbog svega navedenog, poslovanje firme se značajno poboljšava, jer se podiže produktivnost zaposlenih, štiti se objekat i izbegavaju se neželjeni događaji koji bi uzrokovali materijalnu i drugu štetu. Cena sistema kontrole pristupa se dobija na upit, pošto su potrebe klijenata različite, kao i karakteristike prostora, a mi se uvek trudimo da pronađemo najoptimalnije rešenje – najviši kvalitet za povoljnu cenu.