loader

Sistemi Javnog Ozvučenja - Profesionalna ugradnja

Sistemi Javnog Ozvučenja - Profesionalna ugradnja Kvalitetan zvuk vodi ka dobrom poslovanju pa je odabir dobrog ozvučenja važna poslovna odluka čak i za delatnosti kod kojih zvuk ne igra primarnu ulogu.

Sistemi javnog ozvučenja koriste se za ozvučavanje javnih prostora: poslovnih objekata, škola, bolnica, marketa, hotela, itd. Najčešće se koristi za emitovanje muzike, obaveštenja, reklamnih poruka, a primarnu ulogu ima u slučaju potencijalne opasnosti. Ovi sistemi su isprojektovani tako da funkcionišu potpuno drugačije od Hi-Fi sistema, tj. prilagođeni su za instalaciju u velikim objektima. Sistemi javnog ozvučenja koriste 100V linije galvanski odvojenim zvučnicima što omogućava rad sa velikim brojem zvučnika a da nisu fizički iblizu pojačala.

U našoj ponudi se nalaze i sistemi Automatskih Rampi i potapajućuh stubića pogodne za profesionalno instaliranje na industrijskim, poslovnim i stambenim objektima, predstavljaju savršeno rešenje za mesta gde je velika fluktuacija vozila.
Spremni smo da vam ponudimo kompletna rešenja za profesionalno ozvučenje ugostiteljskih objekata, konferencijskih sala, sala za sastanke, marketa, sportskih objekata i drugih javnih površina. Pored poslovnih sistema, takođe implementiramo multisenzorske zvučne sisteme.