loader

Parking rampe - idealno rešenje za kontrolu ulaza-izlaza vozila

Sistem fizičke kontrole pristupa je ključni deo svakog bezbednosnog sistema.

Automatske OnAutomation rampe su savršeno rešenje za korisnike koji pažnju posvećuju sigurnosti svojih zaposlenih ili imovini kojoj je kontrola protoka vozila ključna. Bezbednost je najvažnija briga za obezbeđenje komercijalnih i stambenih objekata, Instaliranjem parking rampi, povećavate privatnost i sigurnost imovine. Parking rampe su odlična oprema za uspešnu kontrolu pristupa vozila Vašoj imovini. Mehanizam i širok spektar dizajna parking rampi ispunjava industrijske, komercijalne i stambene zahteve. Sistemi automatskih rampi koriste se u velikoj meri za obezbeđivanje ulaza širom sveta. Parking rampe se takođe koriste radi kontrole protoka vozila,kao u slučaju kada je Vaše parkiralište puno parking rampe mogu sprečiti dalji ulaz vozila.

OnAutomation Sistemi

CRIO elektromehaničke barijere povećane snage za ruke dužine do 6m, sistem je dizajniran za poluintezivno korišćenje do 500 otvaranja dnevno. Instaliranje i održavanje je krajnje jednostavna, promena smera otvaranja ruke, Ručno otvaranje se može vršiti sa obe strane pomoću kodiranog ključa. Kućište CRIO barijera je dodatno zaštićeno dvostrukim premazom koji osigurava izuzetnu trajnost i otpornost na vremenske neprilike.

• Obezbeđuje brzo otvaranje i zatvaranje barijere • Sprečava neovlašćen ulaz vozila praćenjem ulaska i izlaska vozila
• Ruke rampe su različite dužine i mogu se podešavati u zavisnosti od lokacije

U našoj ponudi se nalaze i sistemi Automatskih Rampi i potapajućuh stubića pogodne za profesionalno instaliranje na industrijskim, poslovnim i stambenim objektima, predstavljaju savršeno rešenje za mesta gde je velika fluktuacija vozila.
Pored profesionalne ugradnje mi vam možemo pružiti svu neophodnu tehničku podršku i servis. Za sve dodatne informacije nas možete kontaktirati.