loader

Video nadzor
Profesionalna ugradnja

HDTV Sistemi

HDTV je tehnologija u video nadzoru, koja omogućava prenos video signala preko koaksijalnog kabla na rastojanjima do 500 metara. Turbo HD sistemi zahtevaju povezivanje sistema koaksijalnim kablom što pruža mogućnost povezivanja na postojeću instalaciju. HDTV kamere za video nadzor pružaju reprodukciju video materijala bez seckanja i zamrzavanja slike u realnom vremenu. HDTV sistemi su pravi izbor u odnosu cena - kvalitet.

IP Sistemi

IP kamere za video nadzor koriste Internet protokol za prenos podataka i kontrolu slike preko rutera i sviča. IP kamere se prvenstveno koriste za video nadzor na isti način kao i HDTV sistemi video nadzora. Broj IP kamera u sistemu zavisi od NVR mrežnog - snimača tačnije od broja kamera koji on može podržati. IP kamere omogućavaju vlasnicima objekata pod nadzorom da ih posmatraju sa udaljenih lokacija putem internet konekcije. Pored „standardnih“ IP kamera u našoj ponudi se nalaze i Hikvision profesionalne kamere: -sa analitikom (Smart IPC)- podrška za detekciju upada -detekcijom lica (face detection) -ROI funkcijom (Region Of Interest) -VOD funkcijom Prednosti koje pružaju IP kamere su mnogobrojne: -savremene IP kamere visoke definicije snimaju više detalja od standardnih CCTV kamera -bežična IP kamera omogućava da bude montirana bilo gde -smanjeni zahtevi u velikim sistemima zbog kontrole putem računara -implementacija na bežične mreže kao i jednostavno proširenje postojećeg sistema -podrška za razne rezolucije kao što su FullHD, 2K , 4K...

U eri Informacionih tehnologija Video nadzor je postao jedna od neizostavnih karika u zaštiti imovine i ljudi, koji beleži sve što nam može biti od velike koristi prilikom nekih neuobičajenih dešavanja. Sistem Video nadzora se sastoji iz kamera za video nadzor, opreme za snimanje video sadržaja, i kablova kojim su svi uređaji međusobno povezani. Kako se u našem asortimanu nalaze svetski poznati brendovi, posebno izdvajamo Hikvision i Dahua proizvode koji su karakteristični po visokom kvalitetu slike i pouzdanošću. Hikvision nudi optimalnu cenu u odnosu na kvalitet proizvoda.

Šta dobijate ugradnjom Video nadzora?

Ugradnjom našeg sistema dobijate mogućnost praćenja putem interneta sa bilo kog mesta na svetu. Vodite računa o vašem domu ili poslovnom prostoru kamerama visoke rezolucije povezane sa vašim pametnim telefonom.

Imate pitanja?

Izaberite odgovarajuće modele kamera uz našu stručnu pomoć, budite slobodni da nas kontaktirate kako bi pronašli najbolju cenu za Vas. Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu vezano za ugradnju Video nadzora obratite nam se telefonom ili putem email-a